Outstanding Mentality 1

Latihan yang membuat anda dapat tetap tenang di tengah situasi yang benar-benar menggegarkan kehidupan peribadi dan perniagaan bersama saya Dr. (H.C.) Ary Ginanjar Agustian Saya akan memberikan intipati perjalanan terbukti Kumpulan ESQ selama 20 tahun. Malah boleh menjadikan anda pemenang dalam krisis semasa. Modul latihan yang telah terbukti selama 20 tahun menjadikan jutaan orang menjadi pemenang.

 • 4.9
 • Orang
 • EPISOD 1: RAHSIA PEMIKIRAN POSITIF PENTING

  Sinopsis:

  Selalunya kita menghadapi keadaan yang tidak diingini dan tidak dapat dipulihkan. Dalam video ini, anda akan mendapat inspirasi dari Cerita Inspirasi dan juga Formula Rahsia yang membolehkan anda bertindak balas dengan tepat dan menghasilkan matlamat yang anda harapkan. Tonton dalam video berikut.

  EPISOD 2: AMALAN PEMIKIRAN POSITIF DALAM KEHIDUPAN ANDA

  Sinopsis:

  Fahami bahawa tindak balas positif dapat mengubah hasil dalam hidup anda. Berlatihlah untuk memberi respons positif terhadap setiap cabaran yang berlaku dalam hidup anda. Muat turun Buku Kerja yang telah disediakan supaya anda dapat dengan mudah memberi respons positif terhadap semua keadaan yang anda alami ketika ini. Lihat, dengar dan rasakan dalam video ini.

  EPISOD 3: KESAN BADAN YANG MENGGERAKAN PEMBANGUNAN POSITIF YANG BERFIKIR DAN EMOSI TINGGI

  Sinopsis:

  Tukar emosi negatif menjadi emosi positif dengan mudah sehingga menghasilkan matlamat dan harapan anda. Dengan melakukan pergerakan badan tertentu dengan cepat anda dapat membentuk mentaliti juara. Lihat bagaimana dalam video ini.

  EPISOD 4: KEKUATAN PERKATAAN MENGENAI PERINGKAT MENTAL

  Sinopsis:

  Membina mentaliti juara dengan kekuatan kata-kata. Fahami dan latih kata-kata positif yang dapat memprogram minda bawah sedar anda untuk menjadi juara. Semua ada dalam video ini.

  EPISOD 5: KEKUATAN MENTALITI BANGUNAN FOKUS MIND

  Sinopsis:

  Gunakan kekuatan fokus minda anda untuk membina mental yang Tenang - Menang - Mendapat Wang - Boleh Menderma. Tanamkan juara mental dalam minda bawah sedar anda melalui video berikut.

  EPISOD 6: RAHSIA MENCAPAI IMPIAN

  Sinopsis:

  Rahsia menggunakan ketakutan, kebimbangan dan kegelisahan adalah kekuatan anda untuk mencapai impian anda. Dibincangkan dalam video ini.

  EPISOD 7: MENINGKATKAN PRESTASI NEGERI

  Sinopsis:

  Tingkatkan pencapaian anda sebagai juara, miliki bahan bakar yang tidak pernah habis dalam diri anda untuk mencapai matlamat hidup tertinggi. Fahami dan amalkan dalam video ini.

  EPISOD 8: RAHSIA UTAMA KEHIDUPAN TERTINGGI HIDUP

  Sinopsis:

  Temukan kekuatan sebenar di dalam diri anda, tanamlah di dalam minda bawah sedar anda, rahsia kekuatan dalam diri anda mencapai intipati kebahagiaan tertinggi dalam hidup. Lihat, dengar dan rasakan dalam video ini.

  EPISOD 9: CARA MENENTUKAN SASARAN YANG BERKESAN, CEPAT DAN KANAN

  Sinopsis:

  Dalam video ini, anda akan mendapat inspirasi untuk mencapai impian yang mungkin tidak anda fikirkan mungkin. Anda akan dapat menjadikan sasaran impian yang berkesan dengan tepat.

  EPISOD 10: TEKNIK VISUALISASI DAN AFFIRMASI YANG DIUJI DALAM MENCAPAI IMPIAN

  Sinopsis:

  Ketahui kemampuan sebenar anda untuk mencapai semua harapan dan impian anda. Cari dan tanam dalam minda bawah sedar anda melalui teknik dalam video ini.

 • Profil Coach

  Dr. (H.C.) Ary Ginanjar Agustian Coach

  Dr. (HC) Ary Ginanjar Agustian adalah pengarang tokoh inovatif dan inspirasi buku ESQ terlaris yang telah terjual lebih dari 2.5 juta salinan. Dia juga merupakan tokoh di sebalik kejayaan Latihan ESQ fenomenal dengan alumni lebih daripada 1.7 juta orang yang tersebar di pelbagai negara di seluruh benua.

  Terlibat secara langsung dalam dunia perniagaan, salah satu pencapaiannya ialah menjadikan ESQ Tour Travel sebagai Jelajah Terbaik Dunia. Dia juga aktif sebagai seorang akademik melalui kampus emas yang dia tubuhkan ESQ Business School. Menubuhkan Menara 165 dengan 27 tingkat sebagai pusat pengembangan watak dan budaya nasional. Sebagai tokoh intelektual, dia juga pernah berkhidmat sebagai Ahli Lembaga di ICMI selama beberapa tempoh.

  Dr. (H.C) Ary Ginanjar Agustian memperlihatkan dirinya sebagai tokoh berbakat, bermula dari seorang pemikir, motivator, ahli perniagaan, ahli akademik dan atlet. Pencapaian dalam bidang sukan adalah pemenang pingat perak dalam sukan Karate pada PON 12 pada tahun 1999 dan Juara Dunia Samurai Nakamura Ryu Battodo di Jepun pada tahun 2009. Kegiatan dalam pelbagai organisasi seperti Jujitsu Indonesia Board of Trustees dan FC Patriot 165.

RM 200
RM 99

Pakej ini merangkumi :

10 Video
Sijil

Sijil :


Info :

COMINGSOON

Link ini akan tersedia dalam waktu dekat.