Outstanding Mentality 2

Setelah anda mendapat ketenangan dan Pemenang Mental dalam Mentaliti Luar Biasa 1, anda juga harus menguasai bagaimana menarik semua matlamat dan harapan anda ke dalam hidup anda.

Dalam mentaliti Cemerlang 2,

dalam rahsia lengkap rahsia tersembunyi orang berjaya memaksimumkan karunia terbaik Tuhan dalam diri mereka dan menggunakan undang-undang semula jadi untuk disediakan

1. Orang-orang yang boleh menyokongnya

2. Sumber yang banyak

3. Peluang diperlukan

Lengkap dengan proses pengaturcaraan minda bawah sedar untuk membentuk kebiasaan orang-orang yang berjaya.

 • 4.9
 • Orang
 • EPISOD 1: EXPONENTIAL SUCCESS SECRET

  Sinopsis:

  Tahukah anda, ternyata untuk berjaya itu suatu ilmu yang boleh dipelajari! Fahami rahsia orang-orang yang sukses yang telah terbukti berjaya capai impian mereka!

  EPISOD 2: TERNYATA UNTUK BERJAYA CUKUP DENGAN MODAL INI!

  Sinopsis:

  Setiap orang yang berjaya pasti mempunyai keyakinan dan kepercayaan diri. Mereka memulakan sesuatu hanya dengan 'apa yang ada di tangan' sahaja. Temukan bagaimana cara untuk memiliki keyakinan dan kepercayaan diri dalam video ini!

  EPISOD 3: RAHSIA YANG MENAKJUBKAN HUKUM TARIKAN!

  Sinopsis:

  Sedari bahawa apa yang anda inginkan boleh dicapai dengan cara yang sungguh menakjubkan! Gunakan 'Hukum Alam' untuk membantu anda capai apa yang impikan!

  EPISOD 4: CARA MEMANFAATKAN "HUKUM ALAM"

  Sinopsis:

  Kuasai cara atau teknik yang digunakan orang-orang sukses untuk capai apa yang dicita-citakan! Fahami bahawa sukses atau kejayaan itu sebenarnya sesuatu yang boleh dicapai oleh semua orang termasuk diri anda!

  EPISOD 5: METODE EFEKTIF MENGELOLA HALANGAN UNTUK SUKSES

  Sinopsis:

  Fahami bahawa mereka yang telah berjaya mencapai impian atau cita-cita dalam hidupnya pasti memiliki halangan yang dihadapi. Temui rahsia bagaimana untuk menyingkirkan halangan ini yang bermula dari diri sendiri untuk mencapai kejayaan!

  EPISOD 6: CARA SPESIFIK MENGHILANGKAN BELENGGU DIRI

  Sinopsis:

  Bagaimana anda mampu mengawal diri dan kepercayaan yang ada pada diri untuk meraih apa yang diimpikan. Temukan cara yang spesifik untuk menembusi penghalang diri dan mejadi sebahagaian dari mereka yang sukses!

  EPISOD 7: RAHSIA TERSEMBUNYI KEKUATAN FIKIRAN ORANG SUKSES

  Sinopsis:

  Fahami teknik rahsia kemampuan "subconcious mind" atau pemikiran bawah sedar orang-orang sukses dalam mencapai impian dan mendapat kebahagiaan! 

  EPISOD 8: FORMULA RAHSIA TINDAKAN EFEKTIF CAPAI IMPIAN

  Sinopsis:

  Setelah anda tahu apa yang anda ingin capai dan cara meletakkan ia sebagai fokus utama dalam fikiran, bagaimana pula cara untuk menjadikan semua itu realiti? Caranya diterangkan dalam video ini!

  EPISOD 9: RAHSIA POLA KEHIDUPAN ORANG SUKSES

  Sinopsis:

  Mereka yang telah berjaya rupanya-rupanya memiliki pola atau kebiasaan/rutin tertentu yang mereka lakukan yang membuat mereka mampu menghadapi segala halangan dan capai apa yang mereka inginkan!

  EPISOD 10: HAPUS KEBIASAAN BURUK DAN "INSTAL" KEBIASAAN BAIK DAN POSITIF

  Sinopsis:

  Hapuskan kebiasaan buruk Anda yang selama ini menjadi penghaang kejayaan. Tanamkan kebiasaan baru yang positif utuk mencapai impian dan kejayaan dalam hidup! Caranya dengan Teknik menggunakan "Zero Mind Process" dalam fikiran bawah sedar!

  EPISOD 11: GAMBARAN KESELURUHAN OUTSTANDING MENTALITY 2

  Sinopsis:

  Dengan penyampaian yang begitu memberi kesan dan impak tinggi, Dr. (HC) Ary Ginanjar meringkaskan keseluruhan modul dalam Outstanding Mentality 2 ini untuk membantu anda memahami keseluruhan konsep dari pengisian yang ada di dalam modul ini.

 • Profil Coach

  Dr. (H.C.) Ary Ginanjar Agustian Coach

  Dr. (HC) Ary Ginanjar Agustian adalah pengarang tokoh inovatif dan inspirasi buku ESQ terlaris yang telah terjual lebih dari 2.5 juta salinan. Dia juga merupakan tokoh di sebalik kejayaan Latihan ESQ fenomenal dengan alumni lebih daripada 1.7 juta orang yang tersebar di pelbagai negara di seluruh benua.

  Terlibat secara langsung dalam dunia perniagaan, salah satu pencapaiannya ialah menjadikan ESQ Tour Travel sebagai Jelajah Terbaik Dunia. Dia juga aktif sebagai seorang akademik melalui kampus emas yang dia tubuhkan ESQ Business School. Menubuhkan Menara 165 dengan 27 tingkat sebagai pusat pengembangan watak dan budaya nasional. Sebagai tokoh intelektual, dia juga pernah berkhidmat sebagai Ahli Lembaga di ICMI selama beberapa tempoh.

  Dr. (H.C) Ary Ginanjar Agustian memperlihatkan dirinya sebagai tokoh berbakat, bermula dari seorang pemikir, motivator, ahli perniagaan, ahli akademik dan atlet. Pencapaian dalam bidang sukan adalah pemenang pingat perak dalam sukan Karate pada PON 12 pada tahun 1999 dan Juara Dunia Samurai Nakamura Ryu Battodo di Jepun pada tahun 2009. Kegiatan dalam pelbagai organisasi seperti Jujitsu Indonesia Board of Trustees dan FC Patriot 165.

RM 200
RM 99

Pakej ini merangkumi :

11 Video
Sijil

Sijil :


Info :

COMINGSOON

Link ini akan tersedia dalam waktu dekat.